Όλες οι ρυθμίσεις δανείων και καρτών για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις • Προστασία α' κατοικίας: Νομική υποστήριξη • Ρυθμίσεις βάσει του νέου Πτωχευτικού Κώδικα - Αίτηση για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών • Προστασία από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς • Ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων - Εξωδικαστικός συμβιβασμός • Αναλαμβάνουμε αιτήσεις επαναπροσδιορισμού των υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη • Εξειδικευμένοι οικονομολόγοι και νομικοί • Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.3300078 - 2155509237 - 210.3300660 και 6945976642.

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘ. ΟΦΕΙΛΩΝ

Είσπραξη ληξιπροθέσμων απαιτήσεων βάσει αξιογράφων - Έρευνα περιουσιακών στοιχείων - Ανάθεση με εκχώρηση χρέους

Η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις με τμήμα Έρευνας, τμήμα Εξωδικαστικής Είσπραξης και ανεξάρτητο Νομικό τμήμα, εξασφαλίζοντας εξωδικαστική ή νομική επίλυση με κάλυψη και διεκπεραίωση σε όλη την Ελλάδα.

Η συνηθέστερη είσπραξη ληξιπροθέσμων οφειλών αφορά απαιτήσεις σε αξιόγραφα (επιταγές, συναλλαγματικές). Αναλαμβάνουμε την έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας οφειλετών σε υποθηκοφυλακία, Τειρεσία, Πολεοδομία κλπ. για την αποτελεσματική έκβαση των απαιτήσεών σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης κατόπιν συμφωνίας την εκχώρηση χρέους και την είσπραξή του για λογαριασμό σας.

Με την άμεση συνεργασία και υποστήριξη του Τμήματος Έρευνας – Οικονομικών και Εμπορικών Πληροφοριών σχηματίζεται από την αρχή, με την παραλαβή της υπόθεσης μια ολοκληρωμένη εικόνα των οφειλετών όσον αφορά στη φερεγγυότητα (δυσμενή στοιχεία) την ύπαρξη ακίνητης περιουσίας, οπουδήποτε στην Ελλάδα, με τυχόν σε αυτή βάρη, την ύπαρξη μεταφορικών μέσων (αυτοκινήτου, κλπ.), διευθύνσεις φυσικών προσώπων ή νομικών εκπροσώπων εταιριών που έχουν εξαφανιστεί ή εταιριών που έχουν αλλάξει έδρα.

Εκτός της δυνατότητας τηλεφωνικής ή άμεσης προσωπικής επικοινωνίας, η πλήρης μηχανογράφηση της εταιρίας μας παρέχει τη δυνατότητα διαρκούς παρακολούθησης όλων των φάσεων κάθε υπόθεσης, ενώ παράλληλα υπάρχει τακτική ενημέρωση των πελατών μας, ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την πορεία και εξέλιξη των υποθέσεων τους.

Η εταιρία μας παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών – νομικές, ελεγκτικές, λογιστικές, φοροτεχνικές, διοικητικές, συμβουλευτικές και εμπορικές υπηρεσίες - με πανελλαδικό και διεθνές δίκτυο συνεργατών, δικηγόρων, λογιστών, φοροτεχνικών, τραπεζιτικών κλπ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να βρούμε τη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας!

Financial & Law - Τηλέφωνα: 210.3300660 - 6945976642